De keuken van nu moet op z’n minst dezelfde sfeer uitstralen als de woonkamer. Een leefruimte die u, uw familie en vrienden uitnodigt om uren in te vertoeven. Geen standaard keuken, maar een zorgvuldig samengesteld interieur. Een afzuigkap bepaald daarmee een groot gedeelte van de sfeer in uw keuken. De ontwerpers van Wave denken hier goed in mee. Sfeervolle verlichting, kleuren, materialen en de verfijnde afwerkingen maken de afzuigkappen van Wave een eyecatcher in uw keuken.
De wandafzuigkappen van Wave hebben geen verbinding met het plafond waardoor de afzuigkap zich als een natuurlijk element voegt aan de overige meubelstukken in de keuken. Het geïntegreerde plasmafilter zorgt voor een optimale werking.
Medio maart 2018 te bewonderen in onze showroom.

Bent u geïnteresseerd in de producten en diensten van GH-Keukens of heeft u vragen?
Neem kosteloos en vrijblijvend contact met ons op.

 

Menu