Bent u op zoek naar een droomkeuken die naadloos aansluit bij uw wensen, kies dan voor een keuken van GH-Keukens. U kiest dan uit een ruim assortiment dat op maat leverbaar is. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en maken vervolgens een passend voorstel. De verschillende merken keukens zijn verkrijgbaar in diverse prijsklassen waarbij u de kastmaat en kleur bepaald. Bent u op zoek naar een goedkope oplossing met een uitmuntende kwaliteit? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.

U maakt gebruik van diverse mogelijkheden als u op zoek bent naar een keuken. Voor een degelijke keuken met een uitstekende kwaliteit / prijsverhouding bieden wij u onze private label keuken aan met 5 jaar fabrieksgarantie. Keukens uit een wat hoger prijssegment bieden meer designmogelijkheden. Zo zijn de maatvoeringen volledig aan te passen en kan de keuken in iedere gewenste kleur gelakt worden.

Wij leveren ook een groot aantal diensten voor onze klanten. Naast het slopen van oude keukens en het plaatsen van nieuwe modellen, zorgen we voor een complete keuken. Kortom, ook uw stucwerk, schilderwerk, tegelwerk, elektrotechnische- installatie en loodgieterswerk kunt u aan ons uitbesteden. De keukens kunnen nieuw uit de fabriek worden geleverd of worden samengesteld vanuit diverse onderdelen. Onze kennis en vakmanschap helpen u bij het maken van de beste keuze. Wij zijn ons ervan bewust dat een nieuwe keuken een flinke investering is. Daarom gaat onze service verder; wij vertellen u graag hoe u kunt besparen op uw nieuwe keuken en montage.

Op deze manier krijgt u een keuken van topkwaliteit tegen een betaalbare prijs.
In overleg met GH-Keukens wordt de apparatuur vervolgens in het ontwerp van de keuken geplaatst en uiteindelijk gemonteerd. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt horen over de vele mogelijkheden die deze merken u bieden.

Modern

Klassiek

Exclusief

Menu