GH-Keukens biedt keukens op maat die naar uw wensen worden aangepast! Wij bekijken iedere aanvraag afzonderlijk en bieden u een persoonlijk advies zodat we samen met u de keuken van uw dromen realiseren.

Wij spelen in op verschillende mogelijkheden. Of het nu gaat om het plaatsen van een keuken in een relatief kleine ruimte of het realiseren van een compleet kookeiland; het kan allemaal. In de jaren dat wij actief zijn, hebben wij al vele klanten tot grote tevredenheid op hun wenken bediend. U heeft bij ons de keuze uit verschillende kleuren en designs. Deze lopen uiteen van modern tot klassiek. De kwaliteit die wij leveren is in overeenstemming met vriendelijke prijzen. Wij leveren ook een groot aantal diensten voor onze klanten. Naast het slopen van oude keukens en het plaatsen van nieuwe modellen, zorgen we voor een complete keuken. Kortom, ook uw stucwerk, schilderwerk, tegelwerk, elektrotechnische- installatie en loodgieterswerk kunt u aan ons uitbesteden.

Bent u benieuwd naar het ruime assortiment dat wij aanbieden of wilt u kennis maken met onze service? Kom dan naar onze showroom in Goirle, hier is een gedeelte van ons uitgebreide keukenassortiment te vinden. Wij geven u hier persoonlijk advies, met of zonder afspraak. Van dinsdag t/m zaterdag kunt u een bezoek brengen waarbij het direct mogelijk is een keukenontwerp te laten realiseren, op afspraak zijn wij ook in de avonduren beschikbaar. Door het gebruik van verschillende programma’s bieden wij een goed overzicht die gebruik maakt van de juiste maataanpassingen. Wilt u liever vanuit huis een keukenontwerp laten maken? Wij komen in dat geval graag bij u langs op ieder gewenst tijdstip. Persoonlijk contact, eerlijkheid en deskundigheid zijn de kernwaarden van GH-Keukens die ervoor zorgen dat wij een grote klanttevredenheid garanderen.

Persoonlijk contact tijdens het hele proces: Daar ligt de kracht van GH-Keukens.

Wilt u een afspraak maken?

Onze leveranciers

Menu