Voor betaalbare keukens op maat kunt u eens kijken in het assortiment van GH-Keukens. Bij ons vindt u klassieke en moderne stijlen, maar ook voor iets exclusiefs draaien wij ons hand niet om. Kies voor betaalbare keukens op maat

GH-Keukens denkt aan iedere portemonnee en biedt daarom betaalbare keukens op maat. Wij gaan graag met u om de tafel zitten wat de mogelijkheden zijn voor een keuken. Hierbij houden wij natuurlijk rekening met uw wensen. Als u hebt gekozen uit ons ruime assortiment, waarbij alles op maat leverbaar is, krijgt u van ons een passend voorstel. Enkele mogelijkheden waaruit u kunt kiezen zijn:

Een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding vindt u bij het private label. Hier krijgt u 5 jaar fabrieksgarantie bij;
Een hoger segment biedt wat meer op het gebied van design. Zo kiest u zelf de maatvoering waardoor u extra grote kasten kunt laten maken voor het opbergen van uw braadpan, en u bepaalt de kleur van de kasten.

Kom gerust langs in onze showroom voor een impressie van betaalbare keukens op maat. U bent welkom tijdens kantoortijden maar in de avond gaan wij graag voor u open als u een afspraak met ons maakt. Via onze website kunt u meer lezen over onze mega deals. Hebt u nog vragen, stel die dan gerust: +31 (0)13 534 04 04.

Menu