De nieuwe Liebherr koel/vriescombinatie: superzuinig & nooit meer ontdooien
Ben je op zoek naar een nieuwe koelkast en diepvrieskast? Let er dan op dat deze een zo laag mogelijk energieverbruik heeft, want dat speelt de komende jaren een belangrijke rol. Daarom heeft Liebherr haar toch al zeer uitvoerige reeks in de energie-efficiëntieklasse A+++ nog verder uitgebreid.

NoFrost inbouw koel/vriescombinatie ICNP 3356 in A+++
De nieuwe Liebherr inbouw NoFrost koel/vriescombinatie ICNP 3356 heeft een energie-efficiëntieklasse A+++ en een energieverbruik van 155 kW per jaar. Dankzij DuoCooling met twee volledig gescheiden koelsystemen kan de temperatuur in het koel- en vriesgedeelte nauwkeurig en onafhankelijk worden ingesteld, tijdens langere afwezigheid kan het koeldeel volledig worden uitgeschakeld. De draagplateaus van veiligheidsglas zijn om de 4 cm verstelbaar en afgewerkt met een edelstalen lijst en afneembare achterstrip. De GlassLine deurvakken met gehard glazen bodem en edelstalen afwerking zijn karakteristiek voor deze Premium inbouwcombinatie. Bovendien is de deur voorzien van twee eenvoudig uitneembare VarioBoxen waarin levensmiddelen serveerklaar worden gekoeld.

Led verlichting & SoftSystem deursluiting

Bij het openen van de koelkastdeur zorgt de LED-lichtzuil voor een aangename verlichting en een uitstekend overzicht. De LED verlichting voor de op telescooprails gemonteerde groenten- en fruitlade is keurig weggewerkt in de zijwand

Bijzonder handig in dagelijks gebruik is de SoftSystem deursluiting. Dit onderin de deur geïntegreerde systeem remt eerst de sluitbeweging af en trekt vervolgens de deur zachtjes dicht, zelfs bij een volle belading.
 Liebherr NoFrost koelvriescombinatie ICNP 3356 met led-zuil  Liebherr NoFrost koelvriescombinatie ICNP 3356 - superzuinig en nooit meer ontdooien met led zuil en softcolse system

 

Menu