Bora Basic
Waar prijs dan nog een onderwerp is heeft Bora inmiddels een nieuwe troef. De Bora Basic. In deze vernuftige inductiekookplaat is de afzuiging centraal geïntegreerd. De in huis ontwikkelde elektronica maakt bedienen van kookplaten en afzuigkappen tot een feest. Ook hier hebben alle criticasters het nakijken. Het is een perfect werkend systeem. Eenvoudig in te bouwen, ook voor de vervangingsmarkt! Makkelijk om schoon te maken en het zuigt een voetbal door een flessenhals, bij wijze van spreken dan. Dat alles voor een prijs van rond de 3000,00. Voor alle producten van Bora geldt: overtuig uzelf door naar de vele filmpjes te kijken op website van dit bedrijf. The proof is in the pudding. De voordelen van deze techniek gaan natuurlijk veel verder dan alleen een fantastisch werkend en functioneel geheel. Nooit meer een eiland afzuigkap, wat dacht u daar van! Ook al maken we er een designkap van dan nog is het een obstakel en (vaak) een lelijk ding. Het belemmert het zicht en maakt van een keuken ook echt een keuken. Er blijft allerlei vettigheid aan kleven en in een RVS variant heb je een dagtaak om hem schoon te houden

Geluidsstil
Het geluidsniveau van een Bora is beduidend lager dan van een traditionele afzuigkap. Dat is natuurlijk niet zo gek. Op oorhoogte doet het geluid natuurlijk al veel meer dan op aanrechtblad hoogte. De Bora geeft een ongekende ontwerp vrijheid. Koken voor het raam behoort nu ook tot de mogelijkheden.  Ondanks dit alles heeft een Bora maar een beperkte ruimte in uw kast nodig. U verliest slechts 1 lade anders gezegd u offert 1 lade op om een super fraaie frontbediening mogelijk te maken, in de Bora professional serie. Deze frontbediening, is zoals alles, van hoge kwaliteit. Een waar genot om aan deze knoppen te draaien en ook om naar te kijken.

Reiniging
Bora heeft een 100% cleanrate. Het reinigend vermogen van afzuigkappen gemeten a.d.h.v een DIN norm levert een het onwaarschijnlijke bewijs. De Bora zorgt voor een schone lucht rondom uw kookveld.


Verschillende series
De Bora wordt geleverd met verschillende kookvelden in verschillende series. De Bora classic, Bora professional en de Bora basic. Hiermee bedient het bedrijf verschillende marktsegmenten waarbij hobby koks, top koks en de huis en tuin koks allemaal hun hart kunnen ophalen. Ook al hebben de alternatieven zich aangediend (Novy, Gaggenau en Gutmann), geen van deze kunnen nog tippen aan Bora.

Menu